In memoriam: KARI. J. TAPIO 26.02.1959 - 02.03.2017

Kerhomme pitkäaikainen jäsen Kari Tapio menehtyi sairauskohtaukseen kotonaan Toppilassa 2.3.2017. Aktiivisen kerhotoimijan poismeno yllätti meidät kaikki ja jätti meille monta kysymystä – miksi, miksi?

Kari oli vankkumaton Toppilan asuinalueen ja Koskelankylän Riennon mies. Toppilan vanha satama ja seuratalo Valo pilkahtivat usein hänen puheissaan. Valolta hän sai ensikosketuksen urheiluun. 1980-luvulla Kari yhdessä muiden alueen jääpallomiesten kanssa kasasivat uudelleen Riennon joukkueen pelaten sarjaa sekä ykkös- että kakkosdivisioonassa KJ:n toimiessa joukkueen vetäjänä että pelaajana. Innostus erotuomaritoimintaan kypsyi vähitellen pelaajauran aikana.

Kari toimi tuomarina jää- ja kaukalopallossa lähes 30-vuotta.
Jääpalloliigaa hän tuomitsi vuosina 1993-2001. Kaukalopallon pääsarjan otteluita kertyi noille samoille vuosille lähemmäs sata ja ura kaukalopallotuomarina jatkui menehtymiseensä asti.

Aktiivisena ja sanavalmiina kaverina Karia pyydettiin moneen
luottamustoimeen. Kerhon puulaakitoiminnan ollessa kukkeimmillaan 1990-luvulla hän toimi jää- ja kaukalopallon toimikunnissa. Myöhemmin hänet valittiin erotuomarikerhon sekä kaukalopallopiirin hallitukseen. Ottelusihteerinä jääpallon liigaotteluissa hän ehti toimia vuosikausia.

Karia jäivät kaipaamaan sisarusten ja äidin lisäksi iso joukko jääurheilun ystäviä ympäri valtakuntaa.

Lepää rauhassa.