Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /biz/o/oulunerotuomarikerho.net/html/oek/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Oulun Erotuomarikerho: Oulun Erotuomarikerho - Pohjois-Suomen suurin salibandyn erotuomarikerho

Oulun Erotuomarikerho - Pohjois-Suomen suurin salibandyn erotuomarikerho

Salibandy on 60-vuotisen Oulun Erotuomarikerhon nopeimmin kasvava laji. OEK:n lajivalikoimaan salibandy tuli vuonna 1995. Nykyisin OEK:n salibandyerotuomareita on n. 40.

OEK:n salibandyerotuomarit vastaavat erotuomaritoiminnasta pääasiassa Pohjois-Pohjanmaan alueella. Kerhomme menestyneimmät salibandyerotuomarit ovat viheltäneet Salibandyliigassa ja kansainvälisissä turnauksissa mitaliotteluita mm. salibandyn SM- ja MM-finaaleissa.

OEK:n salibandytuomarit kokoontuvat kauden aikana keskimäärin kerran kuussa kuukausikoulutuksiin. Näissä koulutuksissa käydään läpi SSBL:n koulutusteemoja sekä muita kauden aikana esille tulleita asioita. Koulutuksissa pyritään käyttämään mm. videoita sekä ulkopuolisia kouluttajia tuomaan uusia näkökantoja koulutuksiin.

OEK:n kautta salibandyerotuomarit voivat tilata edullisesti salibandyerotuomarivarusteita. OEK tukee erotuomareita maksamalla 50% erotuomariasun hinnasta. Lisäksi jäsenet voivat hankkia edullisesti kerhon kautta pillejä, käsinauhoja ja muita varusteita sekä tyylikkäitä OEK:n sisä- ja ulkoilupukuja.

OEK:n salibandyerotuomareilla on mahdollisuus osallistua kauden aikana OEK:n runsaaseen vapaa-ajan toimintaan. Saunaillat, pikkujoulu, yhteiset koulutukset sekä vapaa-ajan matkat antavat jäsenistölle mukavia mahdollisuuksia tutustua myös muiden lajien tuomareihin.

Erotuomaritoiminta on monella tapaa haastavaa. Joudut erotuomarina tilanteisiin, jossa sinulta kysytään kanttia, uskottavuutta ja päättäväisyyttä. Pelkkä sääntötuntemus ei tee erotuomaria, vaan tarvitaan pelinlukua, vuorovaikutustaitoja, hyvää fyysistä kuntoa sekä sopivasti huumorintajua. Oikeanlainen pilke silmäkulmassa auttaa vaikeissakin tilanteissa.

Kiinnostuitko? Yhteystietojen alla on SSBL:n koulutusvastaavan ja erotuomarivastaavan yhteystiedot. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan mielenkiintoiseen ja haasteelliseen harrastukseen.

Salibandyterveisin

Jouni Kääriäinen
OEK-Salibandy

Anna palautetta tästä